PALVELEVAT RAUTAKAUPAT TÄYNNÄ LAATU­TUOTTEITA

Kolme liikettä, yksi osoite

Kolmea myymäläämme yhdistävät asiakkaidemme tarpeisiin vastaava palvelukattaus ja monipuolinen valikoima. Tekijän arkea helpotamme esimerkiksi kuljetuksilla ja rahoituksella. Kärkituotteemme puolestaan tulevat johtavilta kotimaisilta ja kansainvälisiltä valmistajilta.

Kuvastot ja tarjous­lehdet

Rautanet Koski kevät 2023
IKH tarjouslehti 8/2023
Rautanet kuvasto 3/2023

Palvelut rakentamiseen ja remontointiin

Neuvonta & opastus

Tunnemme tuotteemme läpikotaisin ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

Kuljetuspalvelu

Oman kuljetuskalustomme ansiossa isommatkin ostokset kulkevat määränpäähänsä edullisesti ja nopeasti. Käytössämme on kaksi pakettiautoa sekä nosturilla varustettu kuorma-auto.

Yhteistyökumppanit rakentamiseen

Myymälämme tekevät tiivistä yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. Kauttamme löydät tekijät niin pieneen pintaremonttiin kuin suureen rakennusurakkaan.

Rahoitus

Joustavat maksuvaihtoehdot tekevät hankinnoista helpompia. Meillä voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa kuukausierissä, vaivattomasti, turvallisesti ja ilman suuria kertalainoja. Lue lisää

Ostos­mahdollisuuksia verkon täydeltä

Tilaa tuotteet lähimpään Rautanet -myymälään ilman toimituskuluja

Olemme mukana IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkostossa. IKH:n verkkokaupasta löydät yli 50 000 tuotetta sekä ammattilaisille että harrastajille.

Parhaat merkkituotteet työsi tueksi

Narvin kiukaat ovat alusta loppuun suomessa suunniteltu ja valmistettu. He haluavat  luoda kestäviä ratkaisuja rentouttaviin ja ansaittuihin hetkiin – vielä seuraavallekin vuosisadalle.

Ammattilaisen ehdoilla suunniteltuja, raskaan sarjan kannettavia sähkötyökaluja ja tarvikkeita. Milwaukee tarjoaa laatua ja luotettavuutta lukuisiin tehtäviin, kaikenlaisille työmaille.

Puukiinnittämisen ammattituotteita, joissa yhdistyvät innovatiivisuus ja tehokkuus. Pasloden naulaimet ja kiinnitystarvikkeet toimivat luotettavasti vaativissakin olosuhteissa.

AUKIOLO­AJAT

Rautanet Koski

Avoinna
ma – to ……. 6.30 – 16.30
pe ……………… 6.30 – 18.00
la ……………….. 9.00 – 13.00
su ………………. suljettu

Rautanet Somero

Avoinna
ma – pe …… 8.00 – 17.00
la ……………….. 9.00 – 14.00
su ………………. suljettu

Rautanet Suomusjärvi

Avoinna
ma – pe ……. 7.00 – 17.00
la ………………… 8.00 – 16.00
su ……………….. suljettu

TOIMI­PISTEET

Rautanet Koski

Hongistontie 3
31500 Koski Tl

Rautanet Somero

Turuntie 4
31400 Somero

Rautanet Suomusjärvi

Kitulanramppi 2
25410 Suomusjärvi

YHTEYS­TIEDOT