Kattavan valikoiman & ensiluokkaisen palvelun rautakauppa

Rautanet Suomusjärvi

Laadukkailla työkaluilla ja tarvikkeilla onnistuvat sekä suuret urakat että pienet nikkaroinnit. Hyvän palvelun rautakaupastamme saat kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen, niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

Myynti- ja varastotilamme käsittävät 5000 m2 alueen, jonka sisälle mahtuu tarpeellista tavaraa jokaiseen tarpeeseen. Perinteisten rakennustavaran ja laatutyökalujen ohella olemme panostaneet erityisesti vapaa-ajan asumisen tuotteisiin. Myymälästämme löytyykin muun muassa Ryobin työkaluja, kattava piha- ja puutarhapiste sekä Narvi-saunamaailma.

Rautakauppamme toivottaa tervetulleiksi yksityisasiakkaat, ammattirakentajat, yritykset ja julkiset toimijat. Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa neuvontaa ja opastusta kaikenkokoisiin hankintoihin, auttaen tarvittaessa myös esimerkiksi rahoitusratkaisujen järjestämisessä. Ripeä kuljetuspalvelumme taas tuo tavarat ajallaan juuri sinne, missä niitä tarvitset.

Myymälämme sijainti Suomusjärven keskustassa mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet koko suur-Salon alueelta. Laajennetut kesäkauden aukioloaikamme puolestaan takaavat, että myös loma-asukkaat saavat tarvitsemansa viivytyksettä!

Isompikin tavara vaivatta kotiovelle saakka!

Asiakkaanamme voit lainata peräkärryämme veloituksetta! Tarvittaessa saatavilla myös kuljetus kotiovellesi.

Myymälämme tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä ja täydentävät toisiaan tarvittaessa. Meillä jopa tarjoustuotteet liikkuvat vikkelään toimipisteidemme välillä!

Rautanet Suomusjärvi

Kitulanramppi 2
25410 Suomusjärvi

Puh. 02 484 0620
myynti@rautanetsuomusjarvi.fi

Yhteystiedot

Jarkko Nyström

Hankintapäällikkö

Laskutus ja reskontra

Toimisto
Puh. 044 077 3277
toimisto@rautanetkoski.fi

AUKIOLO­AJAT

Rautanet Koski

Avoinna
ma – to ……. 6.30 – 16.30
pe ……………… 6.30 – 18.00
la ……………….. 9.00 – 13.00
su ………………. suljettu

Rautanet Suomusjärvi

Avoinna
ma – pe ……. 7.00 – 17.00
la ………………… 9.00 – 14.00
su ……………….. suljettu

TOIMI­PISTEET

Rautanet Koski

Hongistontie 3
31500 Koski Tl

Rautanet Suomusjärvi

Kitulanramppi 2
25410 Suomusjärvi

YHTEYS­TIEDOT